Bedankt voor uw rubriek, uw eenmalige kortingscode is: 8l3t2hvz0i vul deze in bij de winkelmand pagina om een korting te krijgen op uw volgende aankoop!

Missoni stof

Missoni stof

De gebreide stof was lastig om te naaien maar het is goed gelukt en de jurk is mooi geworden. Prachtige stof! Bedankt! Heel fijne winkel!

Prachtige stoffen, geweldige advisering!

Prachtige stoffen, geweldige advisering!

Ook deze keer weer met een fantastische stof en het juiste advies een mooie blouse kunnen maken. De stof kocht ik in de winkel maar is ook online te vinden. Dank, tot de volgende keer. Jeanne.

Fijne winkel met goede service. Top!

Heel prettig dat alles in één website terug te vinden is! Ik kom weliswaar niet zo heel vaak in Wahlwiller, maar slaag altijd als ik in de winkel ben. Super mooie stoffen en fijne adviezen!

Recensie

Proficiat met je nieuwe website. Hij is heel overzichtelijk en je kunt er alles op vinden. Liever kom ik naar de winkel voor advies, deskundigheid, het uitzoeken van stof en benodigdheden en een praatje, maar voor noodzaak is de site super om iets te kunnen bestellen....

Bedankt voor de snelle service!!

Een compliment voor het beantwoorden van de vragen m.b.t. de stofsoorten, en de bestelling was netjes verpakt en precies zoals hij was beschreven en te zien in de webwinkel. De webwinkel is trouwens heel mooi geworden en heel handig in het gebruik, Ga zo door! Een...

Winnie de pooh tricot

Dank, daar was de tof, erg blij mee. Kan ik weer verder voor mijn kleinkinderen. En wat vlot verwerkt en bezorgd, groet grietje

Ga zo door!!

Een hele mooie overzichtelijke webwinkel! En heel duidelijk in het bestellen! De snelheid van bezorgen is super! De foto’s van de stoffen corresponderen heel goed met de natuurlijke stof!! Ga zo door!!

test

test

Een nieuwe rubriek moet getest worden.  Het zou leuk zijn als je ook een berichtje achterlaat. Groetjes, Aimée